Newsletter

* campuri obligatorii
Email marketing by Interspire

Circuit China - Hong Kong

Circuit China - Hong Kong
Cel mai bun pret
1659 EUR / pers.
Rezerva acum
Circuit China - Hong Kong Circuit China - Hong Kong Circuit China - Hong Kong Circuit China - Hong Kong Circuit China - Hong Kong Circuit China - Hong Kong

China & Hong Kong

Bucuresti » Beijing » Xian » Luoyang » Zhengzhou » Wuxi » Suzhou » Shanghai » Hong Kong » Macao » Bucuresti

Ziua 1: Bucuresti - Beijing

Plecam catre Beijing din aeroportul Otopeni. Se calatoreste in timpul noptii.

Ziua 2: Beijing (2 nopti) - Palatul de vara

Bine ati venit la Beijing . Ne indreptam catre hotel iar dupa amiaza, vizitam Palatul de Vara cu una din cele mai bine conservata gradini regale din China. Cazare in Beijing. Mese incluse: cina la un restaurant local. Cazare la Jinguqilong Hotel - No.6 East Street, Beijing Station, Beijing 100005, China.

Ziua 3: Beijing - Marele Zid

Vizitam cea mai reprezentativa contructie a Chinei - Marele Zid - sectiunea Juyongguan Pass
- cu o lungime de 6.700 km. In continuare vizitam un magazin traditional de cloisonné-uri ( vase traditionale ). Continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Dinastiei Ming (complexul cuprinde 13 morminte imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). La finaul excursiei vizitam un centru de medicina traditionala. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

Ziua 4: Beijing - Xian ( 1 noapte Xian, 1 noapte tren) Orasul Interzis

Astazi vizitam Orasul Interzis (Palatul Imperial, un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), si a Pietei Tian'anmen – cea mai mare piata din lume , devenita simbol national. Putem vedea Templului Cerului, Opera din Beijing – are 200 ani vechime, construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Excursia de azi se va incheia cu o vizita la un atelier de prelucrare a perlelor originale. Dupa cina, ne imbarcam in trenul de noapte cu destinatia Xian (cuseta de dormit de cate 6 persoane ). Mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

Ziua 5: Xian (1 Noapte)

Ghidul ne va conduce la sapaturile de la mormantul primului imparat al Chinei, Qin Shihuang, unde s-a descoperit armata celor 7.000 de razboinici de teracota, socotita a opta minune a lumii. Dejun in timpul vizitelor la  restaurant  “Palatul  Imparatului  Tang”. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local. City Hotel - No.70 South Street, Beilin District, Xi'an 710002, China.

Ziua 6: Xian - Luoyang (1 noapte) - Terra Cotta Warriors

Vizitam Terra Cotta Warriors, Mormantul Imparatului Qin si Fabrica de ceramica. Continuam catre la Luoyang - ce se află în vestul provinciei Henan din centrul Chinei, fiind străbătut de Fluviul Galben. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Cazare la Grand Hotel1, Zhoushan Road, Luoyang city.

Ziua 7: Luoyang - Zhengzhou (1 noapte)

Se viziteaza pesterile Longmen, Templul Shaolin si Kungfu Show. Continuam catre Zhengzhou- capitala provinciei Henan, cu Fluviul Galben curgând la nord şi Munţii Songshan la vest, oraşul este aşezat în Campia Centrala a Chinei şi uneşte nouă provincii ale ţării. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Cazare : Red Coral Hotel Zhengzhou- No.20 Second Road, Er'qi District, Zhengzhou 450000, China.

Ziua 8: Zhengzhou - Wuxi - Suzhou (2 nopti)

Plecam cu trenul catre Wuxi – vechi oras industrial , la sosire vom vizita Lacul Taihu si croaziera pe Canalul Grand. Vizitam Shan Tang- strada antica si si continuam traseul catre Suzhou pentru cazare . Mese incluse: mic dejun la hotel si cina la un restaurant local.

Ziua 9: Suzhou - Turul orasului

Vizitam Gradina Master of the Net, plimbare cu barca pe unul din canalele orasului. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii si “orasul de apa “ Tongli. Cazare Suzhou. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Tianping hotel - 168 Jinshan Road 215101, Mudu, Suzhou.

Ziua 10: Suzhou - Shanghai (1 noapte) - Piata Populara

Continuam traseul catre Shanghai. Mergem la hotel pentru a ne odihni iar dupa pranz vizitam Piata Populara si apoi ne plimbam pe strada Nanjing - principala artera comerciala, si pe promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Shanghai Airlines Travel Hotel - No. 951, Shilong Road, Shanghai.

Ziua 11: Shanghai - Hong Kong (3 nopti)

Astazi vizitam zona veche  a  orasului  si  Gradinile  Yuyuan, continuam  vizitele  cu Templul Buddha din Jad. Urmeaza  transferul  la  aeroport  pentru  imbarcare  la  zborul cu destinatia Hong Kong, fost dominion britanic dupa razboiul opiului din anul 1840 si intrat in componenta statului chinez in anul 1997. Cazare in Hong Kong, 86 Tai Kok Tsui Rd, Tai Kok Tsui, Hong Kong. Mese incluse : mic dejun si pranz.

Ziua 12: Hong Kong

Jumatate de zi tur de oras: Colina Victoria (faimoasa zona rezidentiala de lux, unde de la altitudinea de 554 m se admira o frumoasa panorama asupra orasului si a insulelor din jur), Golful Rusinii, Stanley market, satul de pescari Aberdeen. Seara optional transfer in port pentru plecare in “Croaziera Asfintitului” pe insula Lama, cina traditionala cu fructe de mare. Intoarcere la hotel. Mese incluse : mic dejun.

Ziua 13: Hong Kong - Macao - Hong Kong (vapor)

Excursie optionala la Macao, fosta colonie portugheza pana in anul 1.999 ( dus/intors cu vaporul ). Se viziteaza ruinele Bisericii Sf. Paul,Biserica Penha, Cazinoul Lisboa, Templul Zeitei A-Ma, Piata Senatului, Poarta Barierei, Templul Kun. Dejun in timpul vizitelor. Intoarcere la hotel. Mese incluse : mic dejun si cina la hotel.

Ziua 14: Hong Kong - Bucuresti

Astazi ne luam la revedere de la Hong- Kong. Ghidul ne va anunta ora de pickup pentru a ne indrepta catre aeroport.Mese incluse : mic dejun.

 

Xian
•    Tang Dynasty Music & Dancing Show in Shanxi Theater: 39 € / adult, include: transport, ghid si bilet de intrare.
Shanghai
•    Maglev Train: 36 € /adult, include: transport, ghid si bilet de intrare.
•    Night Cruise on Huangpu River: 39 € /adult, include: transport, ghid si bilet de intrare.
•    Climb Oriental Pearl TV Tower: 39 € /adult, include: transport, ghid si bilet de intrare.
Hong Kong
•    Macao - 139 €, include : tranfer, ferry, pranz si ghid.

 

PLECARI SOSIRI

Bucuresti - Viena

13:35 - 14:20

Viena - Beijing

17:40 - 09:15 + 1 zi

Hong Kong - Frankfurt

23:05 - 05:20 + 1 zi

Frankfurt - Bucuresti

09:30 - 12:45

Perioada recomandata: Primavara si vara, iernile sunt foarte reci
Ce sa luati in bagaj: palarie de soare, spray de insecte
Ce sa cumparati: textilele sunt de buna calitate, in special matasea, dar in China veti gasi orice de cumparat si la preturi foarte bune
Mancarea si bautura: Veti fi uimiti sa vedeti ca mancarea din China este complet diferita fata de bucataria chinezeasca europenizata. Trebuie sa incercati peking duck – rata caramelizata care se serveste cu legume si clatite mandarine si de baut ceaiul de iasomie
Recomandari: Nu beti apa decat imbuteliata, nu macati legume crude si salate

Bilet avion Bucuresti-Beijing si retur Hong Kong – Bucuresti

Biletele de avion Shanghai - Hong Kong

2 nopti de cazare la hoteluri de 3*-3*+ in Beijing

1 noapte de cazare la hotel de 3*-3*+ in Xian

1 noapte de cazare la hotel de 3*-3*+ in Zhengzhou

2 nopti de cazare la hoteluri de 3*-3*+ in Suzhou

1 noapte de cazare la hotel de 3*-4*+ Shanghai

1 noapte de cazare la hotel de 3*-4*+ Luoyang

3 nopti de cazare la hoteluri de 3*-3*+ in Hong Kong

Pranz si cina conform program

Transport cu autocarul/ microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei

Bilete de tren conform itinerariu

Cuseta de dormit hardsleeper, 6 persoane in cuseta

Ghid local

Ghid roman

 

Taxele de aeroport 450 euro/persoana

Taxa de viza si procesare 70 euro de persoana

Asigurarea medicala

Asigurarea storno

Intrarile la obiectivele turistice

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori tarifele se recalculeaza.

China, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Xian, Suzhou, Marele Zid Chinezesc, excursie China, circuit China, vacanta China, vacanta Asia, circuit Asia, excursie Asia, Macao

Serviciu
Adulti/Copii
Perioade
Disponibilitate
Pret
Loc in camera dubla
package
one adult On request
1,65900 EUR
13 nopti
Loc in camera single
package
one adult On request
2,04800 EUR
13 nopti
Pachet turistic circuit
package
2 adults On request
3,31800 EUR
13 nopti
Primul Copil 2-12 ani in camera cu parintii fara extra bed
package
2 adults + one child On request
4,43700 EUR
13 nopti
Pachet turistic circuit
package
3 adults On request
4,90700 EUR
13 nopti

Rezervare online

Info Practic

Perioada recomandata: Primavara si vara, iernile sunt foarte reci
Ce sa luati in bagaj: palarie de soare, spray de insecte
Ce sa cumparati: textilele sunt de buna calitate, in special matasea, dar in China veti gasi orice de cumparat si la preturi foarte bune
Mancarea si bautura: Veti fi uimiti sa vedeti ca mancarea din China este complet diferita fata de bucataria chinezeasca europenizata. Trebuie sa incercati peking duck – rata caramelizata care se serveste cu legume si clatite mandarine si de baut ceaiul de iasomie
Recomandari: Nu beti apa decat imbuteliata, nu macati legume crude si salate