Newsletter

* campuri obligatorii
Email marketing by Interspire

Circuit Lisabona-Madeira

Circuit Lisabona-Madeira
Cel mai bun pret
599 EUR / pers.
Rezerva acum
Circuit Lisabona-Madeira Circuit Lisabona-Madeira Circuit Lisabona-Madeira Circuit Lisabona-Madeira Circuit Lisabona-Madeira Circuit Lisabona-Madeira

Lisabona & Madeira

Bucuresti » Lisabona » Sintra » Cascais » Estoril » Madeira » Cascais » Estoril » Porto Moniz » Bucuresti

 

Ziua 1: Bucuresti - Lisabona (2 nopti)

Intalnire cu reprezentantul J'Info Tours pe aeroportul din Bucuresti pentru zborul catre Lisabona. Ne indreptam catre hotel. Cazare in Lisabona. Cazare la hotel Vip Inn Berna 3*, Av. António Serpa, 13, 1069-199 Lisabona.

Ziua 2: Lisabona

Tur panoramic de oras Lisabona pentru a admira: Cartierul Baixa si centrul istoric – Praca do Comercio, Arco Rua Augusta, Casa dos Bicos, primaria (locul unde s-a proclamat Rep. Portugalia), P-ta Don Pedro, Teatrul National, Palatul Contilor de Almada, P-ta Smochinilor, Gara Rossio, Biserica San Antonio de Sé (ridicata pe locul unde se presupune ca s-a nascut Sf. Anton), Catedrala (cu aspect de fortareata), castelul Sao Jorge (fosta resedinta regala in sec. 13-14). Continuarea plimbarii catre Belem, zona cea mai verde a orasului pentru a vedea simbolul Lisabonei si vizita Turnul Belem si Manastirea Jeronimos. Dupa-amiaza, va recomandam o vizita la Oceanarium – unul dintre cele mai mari acvarii din Europa. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: Lisabona – Madeira (4 nopti)

Transfer la aeroport pentru zborul catre Funchal. Sosire si transfer catre hotel, Euro Moniz Inn 3***, Vila Do Porto Moniz Madeira. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 4: Madeira-Tur panoramic al orasului Funchal

Timp liber la dispozitie sau optional, tur panoramic al orasului Funchal: incepe cu Piata, faimoasa pentru atmosfera plina de culoare, unde fermierii vin cu marfa din cele mai indepartate regiuni ale Insulei Madeira, ca sa vanda fructe, legume, peste si flori. Se face o oprire la un atelier de broderie, dupa care se viziteaza Gradina Botanica din Funchal, fondata in anii 60 pe spatiul unei proprietati (Quinta) a familiei scotiene Reid. Turul se continua cu satul Monte, unde se viziteaza gradina publica si biserica Sf. Fecioara din Monte, unde isi doarme somnul vesnic Imparatul Austriac Carol I. Satul este renumit prin toboganul ce coboara spre Funchal si saniile ce-l coboara ghidate de cate doi vajnici localnici. Vizita se inceheie la Crama Sao Francisco, locul unde s-a scris istoria vinului de Madeira si unde degustati doua soiuri de vin. Transfer cazare in Madeira. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 5: Madeira-Program folcloric traditional

Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale, cumparaturi si odihna. Seara, optional, cina si program folcloric traditional, la un restaurant tipic, unde felul principal este Espetada - vita condimentata la protap si unde puteti degusta deliciile bucatariei portugheze si locale insulare, stropite cu vin local si o cafea. Un grup folcloric local va va invita sa invatati pasii dansurilor traditionale Insulei Madeira. Cazare in Madeira. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 6: Madeira-Porto Moniz

Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale, cumparaturi si odihna. Optional, excursie Porto Moniz cu pranz inclus. Turul debuteaza cu Pico da Torre de unde se deschide o panorama splendida spre Camara de Lobos – un atractiv sat pescaresc surprins in picturile lui Sir Winston Churchill. Urmatorul popas este la Cabo Girao - a doua stanca de coasta din lume privind inaltimea si se continua drumul spre satul Ribeira Brava pe coasta de sud-vest. Se face oprire la Encumeada, pentru a admira ambele coaste ale Insulei, inainte de a continua spre Porto Moniz, cel mai nord-vestic punct unde se serveste pranzul. La returul spre Funchal se traverseaza singurul platou al Insulei Madeira, Paul da Serra. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 7: Madeira – Lisabona (1 noapte)

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Lisabona. Cazare in Lisabona. Vip Inn Berna 3*, Av. António Serpa, 13, 1069-199 Lisabona.

Ziua 8: Lisabona - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti.

Excursie la Sintra-Cabo de Roca, Cascais & Estoril: 35 € /persoana si include: transfer, transport, ghid.
Excursie Parcul National Sete Citades: 30 €/persoana si include transfer, transport,ghid.
Excursie Lagoa de Fogo: 30 € de persoana si include transfer, transport, ghid
Excursie Furnas: 70 €/persoana si include transfer, transport, ghid
Tur panoramic al orasului Funchal: 42 /persoana si include transfer,transport,ghid insotitor
Excursie Porto Moniz: 60 /persoana si include: transfer, transport, ghid insotitor
Excursie Pico dos Barcelos: 33 /persoana si include transfer si transport
Cina si program folcloric traditional: 60 /persoana si include transfer,transport,cina,bauturi in cadrul unui restaurant local

 

 

Cartierul Baixa si centrul istoric din Lisabona
Turnul Belem
Gradina Botanica din Funchal
Crama Sao Francisco, locul unde s-a scris istoria vinului de Madeira 

 

PLECARI               SOSIRI

Bucuresti             Lisabona

07:00                   09:35

Lisabona              Bucuresti

00:15                   06:15

Clima: mediteraneana cu veri fierbinti si ierni blande.
Moneda: euro
Limba: portugheza
Perioada recomandata: martie - octombrie
Ce sa luati in bagaj: haine si incaltari comode, palarie de soare.
Ce sa cumparati: vin de porto, specialitati culinare
Mancarea si bautura: Incercati bucataria portugheza in special carnatii traditionali, fructele de mare, bacalhau – cod uscat si supa caldo verde.

 

Bilet de avion Bucuresti – Lisabona; Funchal– Bucuresti;

3 nopti de cazare cu mic dejun in Lisabona/ Estoril 

4 nopti de cazare cu mic dejun in Madeira

Transport cu autocarul /microbuz, clasa Turist, conform cu itinerariul excursiei

Tur panoramic Lisabona cu bus turistic

Mesele specificate in program

Asistenta turística

Taxele de aeroport, 289 Euro / persoana

Taxe de aeroport zbor intern, 99 euro /persoana 

Asigurarea medicala

Asigurare storno 1.5% din suma totala

Excursiile optionale propuse

Alte intrari la obiectivele turistice care nu au fost mentionate ca fiind incluse

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori tarifele se recalculeaza.

 

vacanta Portugalia, vacanta Madeira, vacanta Portugalia 2016,  vacanta Madeira 2016, circuit Portugalia, circuit Madeira, Belem, Europa, circuit Europa, Portugalia, Lisabona, Madeira

Rezervare online

Info Practic

Clima: mediteraneana cu veri fierbinti si ierni blande.
Moneda: euro
Limba: portugheza
Perioada recomandata: martie - octombrie
Ce sa luati in bagaj: haine si incaltari comode, palarie de soare.
Ce sa cumparati: vin de porto, specialitati culinare
Mancarea si bautura: Incercati bucataria portugheza in special carnatii traditionali, fructele de mare, bacalhau – cod uscat si supa caldo verde.