Newsletter

* campuri obligatorii
Email marketing by Interspire

Circuit Tarile Nordice

Circuit Tarile Nordice
Cel mai bun pret
989 EUR / pers.
Rezerva acum
Circuit Tarile Nordice Circuit Tarile Nordice Circuit Tarile Nordice Circuit Tarile Nordice Circuit Tarile Nordice

Tarile Nordice

Bucuresti » Copenhaga » Hirtshals » Bergen » Oslo » Stockholm » Helsinki » Bucuresti

 

Ziua 1: Bucuresti - Copenhaga (1 Noapte)

Intalnire pe aeroport pentru zbor catre Copenhaga. Cazare in Copenhaga la hotel Go Hotel 2*, Englandsvej 333, 2770 København, Danemarca.Mese incluse:mic dejun.

Ziua 2: Copenhaga - Hirtshals (513 KM) (1 Noapte pe vas)

Optional- Tur panoramic al orasului cu obiectivele turistice: Palatul Amalienborg, Palatul Christiansborg, Statuia lui Hans Christian Andersen, Fantana arteziana Gefion, Turnul Rotund, Parcul Tivoli (parc de distractii intins pe o suprafata de 82.717 mp), Primaria, Planetariul Tycho Brahe, Palatul Rosenborg, Palatul Frederik Sborg (noua Piata a Regelui), Muzeul Teatrului, Muzeul si Biblioteca Nobel, portul nou Nyhavn si Mica Sirena, amplasată pe o stâncă rotundă din portul Langelinie, este una dintre cele mai cunoscute atractii turistice din Danemarca. Deplasare din Hirsthals catre Bergen. Cazare pe ferry-boat, in cabine de patru persoane fara mic dejun. Excursie optionala tur Copenhaga- 39 Euro/persoana.

Ziua 3: Bergen, supranumit “Capitala Fiordurilor” (2 Nopti)

Optional- Tur panoramic al orasului Bergen, fiind al doilea oras ca marime din Norvegia: Muzeul de Arta, Centrul Stiintific Vilvite, telecabina Ulriksbanen, ambarcatiunea Statsraad Lehmkuhl, constuita in 1914 si una dintre cele mai bine conservate (se pot organiza mici croaziere), Docurile Bryggen, Muzeul Theta, Acvariul, Biserica din Doage Fantoft (datand de la inceputul erei crestine), Spitalul St. Jorgen in care functioneaza Muzeul Leprei, Piata de Peste (Fisketorget).Cartierul "Bryggen" din Bergen a fost înscris în anul 1979 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Recomandam o plimbare prin centrul vechi, Gamle Bergen, construit in lemn in sec. al XVIII-lea, pitoresc azi cu multe cafenele si magazine de suveniruri. Cazare la Hotel Scandic Neptun, Valkendorfsgate 8 , 5012 Bergen. Mese incluse: mic dejun. Excursie optionala tur Bergen- 59 Euro/persoana.

Ziua 4: Bergen

Excursie optionala- croaziera Eidfjord Kai. Avem ocazia de a admira fiordurile, via Oystese si Norheimsund, zona renumita pentru livezile sale. Excursie optionala Eidfjord Kai - 69 Euro/persoana.

Ziua 5: Bergen - Oslo (1 Noapte)

Transfer cu trenul la Oslo- orasul Premiului Nobel pentru Pace - a aniversat un mileniu in anul 2000. Fiordul Oslo se află în sudul capitalei, iar in partea opusă, dealuri si munti. Atractii turistice pot fi admirate, precum: Universitatea din Oslo (fondata in 1811), Palatul Regal, Parlamentul (Stortinget), Teatrul National, Muzeul Folcloric Norvegian, Castelul Akershus, construit in 1299, Muzeul Ambarcatiunilor Vikinge, Parcul cu sculpturi Vigeland, Muzeul Kon-Tiki cu exponate din Insula Pastelui, Galeriile Nationale, Peninsula Bygdoy, Primaria (Radhus), Catedrala. Capitala este renumita si pentru schiul practicat la Holmenkollen existand si o trambulina de schi, realizata in 1892, de unde se poate admira panorama orasului. Tot aici, se afla si cel mai vechi muzeu al schiului din lume. cu Oslo- . Cazare in Oslo la Comfort Hotel RunWay, Hans Gaarders Veg 27 , 2060 Oslo. Mese incluse:mic dejun.

Ziua 6: Oslo - Stockholm (2 nopti)

Ne indreptam catre Stockholm. Cazare la hotel Manen, Manskarsvagen 9 , SE-14175 Stockholm. Mese incluse:mic dejun. Excursie optionala la cascada Voringfossen- 59 Euro/persoana.

Ziua 7: Stockholm, supranumit “Orasul dintre Poduri”

Optional - Tur panoramic de oras timp de 4 ore cu principalele atractii: Palatul Regal (Kungliga Slottet, resedinta accesibila publicului), Cladirea Parlamentului, Primaria (Stadshuset cu faimoasele “Sali: albastra si aurita” unde se decerneaza Premiile Nobel), Insula Djurgarden, orasul vechi Gamla Stan, Muzeul Vasa, Turnul TV Kaknas si Catedrala Storkyrkan. Continuam cu Ericsson Globe Arena, celebra arena din Stockholm pentru sporturi si spectacole, Biblioteca Publica, Parcul Grona Lund, Arhipelagul Stockholm, fiind unul dintre cele mai spectaculoase grupari de insule din lume, format din 24.000 insule, precum: Dalaro, Grinda, Iso, Uto, apoi vom admira Gradina Botanica Rosendal, Palatul si Teatrul Drottningholm, Galeria Thiel. Vizita Turnul TV Kaknas ce ofera cea mai buna panorama asupra orasului. Mese incluse:mic dejun. Excursie optionala la Castelul Upsalla- 49 Euro/persoana.

Ziua 8: Stockholm - Helsinki (1 Noapte)

Transfer cu ferry catre Helsinki.Tur panoramic de oras, admirand pe rand Casa Parlamentului, Piata Senatului, Parcul Toolonlahti, Muzeul National al Finlandei, Muzeul Culturilor, Monumentul compozitorului Sibelius, Muzeul de Stiinta Heureka, Korkeasaari (insula in centrul orasului cu legatura continentala pe care se afla Gradina Zoologica), portul si Catedrala. Fortificatia Suomenlinna de lângă Helsinki. Se viziteaza Muzeul National al Finlandei. Cazare in Helsinki la hotel Arthur, Vuorikatu 19, FIN00100 Helsinki. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 9: Helsinki - Bucuresti

Transfer la aeroport pentru zborul de retur.

Palatul Amalienborg

Palatul Christiansborg

Parcul Tivoli

Mica Sirena

Cartierul "Bryggen" din Bergen

Muzeul Kon-Tiki

Insula Djurgarden

Fortificatia Suomenlinna de lângă Helsinki

Muzeul National al Finlandei

PLECARI SOSIRI

Otopeni - Frankfurt

13:55 - 15:25

Frankfurt - Copenhaga

16:30 - 17:50

Helsinki - Munchen

12:50 - 14:25

Munchen - Otopeni

15:15 - 18:10

Clima: trei tipuri principale de clima: temperata, rece continentala si polara, insa datorita curentului Gulf Stream, in zonele de coasta clima este moderata, prietenoasa

Perioada recomandata: Mai - august

Ce sa luati in bagaj: Ochelari de soare, incaltari rezistente, haine impermeabile calduroase, binoclu

Ce sa cumparati: Ciocolata Freia, imbracaminte din Iana, Aquavit, somon afumat

Mancarea si bautura: In Norvegia incercati creveti; cruzi si in general pestele si fructele de mare sunt delicioase. Aquavit, este o bautura spirtoasa asemenatoare cu snapps si facuta din cartofi, este bautura nationala

Recomandari: In iunie - iulie veti prinde soarele de la miezul noptii

Bilet de avion Bucuresti –Copenhaga- Helsinki – Bucuresti;

7 nopti cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hoteluri de 2* si 3*;

1 noapte cazare pe vapor in cuseta cu 4 paturi; 

Bilete ferry: Stockholm- Helsinki;

Asistenta turistica locala in limba romana;

Transport cu autocarul /microbuz, clasa Turist, conform cu itinerariul excursiei;

Mesele specificate in program.

Taxele de aeroport, 289 Euro / persoana

1 mic dejun pe ferry-boat Hirsthals

Asigurarea medicala

Asigurare storno

Excursiile optionale propuse

Taxele de intrare la obiectivele turistice

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori tarifele se recalculeaza.

Copenhaga, Helsinki, Stockholm, Danemarca, Finlanda, Suedia, circuit Scandinavia, excursie Scandinavia, circuit Danemarca, excursie Danemarca, excursie Suedia, circuit Suedia, circuit Danemarca, excursie Danemarca, Palatul Amalienborg, Palatul Christiansborg, Mica Sirena

Serviciu
Adulti/Copii
Perioade
Disponibilitate
Pret
Persoana in Dubla Standard Mic dejun
pachet
un adult necesita confirmare
98900 EUR
9 nopti
Supliment in Single
pachet
un adult necesita confirmare
1,28800 EUR
9 nopti
Supliment hotel 4*/7 nopti
pachet
un adult necesita confirmare
1,38800 EUR
9 nopti
Pachet turistic circuit
pachet
2 adulti necesita confirmare
1,97800 EUR
9 nopti
Primul Copil 2-12 ani in camera cu parintii fara extra bed
pachet
2 adulti + un copil necesita confirmare
2,77700 EUR
9 nopti
A treia persoana in Dubla Mic Dejun
pachet
3 adulti necesita confirmare
2,84700 EUR
9 nopti

Rezervare online

Info Practic

Clima: trei tipuri principale de clima: temperata, rece continentala si polara, insa datorita curentului Gulf Stream, in zonele de coasta clima este moderata, prietenoasa

Perioada recomandata: Mai - august

Ce sa luati in bagaj: Ochelari de soare, incaltari rezistente, haine impermeabile calduroase, binoclu

Ce sa cumparati: Ciocolata Freia, imbracaminte din Iana, Aquavit, somon afumat

Mancarea si bautura: In Norvegia incercati creveti; cruzi si in general pestele si fructele de mare sunt delicioase. Aquavit, este o bautura spirtoasa asemenatoare cu snapps si facuta din cartofi, este bautura nationala

Recomandari: In iunie - iulie veti prinde soarele de la miezul noptii